Moriah Mills uhkea näky rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on tehnyt viime vuosina lukuisia uusia julkkistähtiä. Yleensä näyttävät neitokaiset saavat ensin runsaasti seuraajia sosiaalisen median kanavissa, kunnes he saavat pian huomiota myös paparazzeilta. Tuoreimpiin sonetähtiin lukeutuu yhdysvaltalainen Moriah Mills.

Eilen Moriah Mills kuvattiin nauttimassa rantaelämästä kurvikkaana ja värikkäissä bikineissä Miamin rannalla. Hän pulahti veteen puhallettavan uimarenkaan kanssa.

Instagramista tähdeksi nousseella Moriah Millsillä on siis nykyisin jo 1,5 miljoonaa seuraajaa, jotka odottavat häneltä lähinnä rohkeita ja vähäpukeisia poseerauksia. Nyt myös paparazzit ovat innostuneet uudesta kurvittaresta, sillä hän on päätynyt jo useita kertoja paparazzikuviin.

Splash
Splash
Splash
Splash