Monica Cruz uikkareissa – näinkin näyttävästi koiria voi ulkoiluttaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei ole aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa, mutta on tehnyt jo vuosien ajan nousua malli- ja julkkismaailmassa.

Parhaillaan Monica Cruz lomailee Espanjan Cadizissa, jossa hän on nyt ulkoiluttanut koiria rannalla, mutta hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla. Kaunotar nimittäin nautti olostaan koirien kanssa vain mustiin uikkareihin pukeutuneena.

Monica Cruz on näyttelijäurallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Kotimaassaan Espanjassa Monica onkin nykyisin jo suosittu julkkistähti. Monica Cruz kiinnitettiin muutama vuosi sitten alusvaatemerkki Agent Provocateurin malliksi.

Splash
Splash
Splash
Splash