Stara Monica Cruz

Viihdeuutiset

Penelope Cruzin näyttävä pikkusisko esitteli bikinivartalonsa

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei ole aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa, mutta on tehnyt jo vuosien ajan nousua malli- ja julkkismaailmassa. Nyt Monica on ikuistettu paparazzikuviin lomallaan.

Kaunis espanjalaisneitokainen ikuistettiin lomailemassa suomalaisille tutulla Teneriffan lomasaarella, jossa hän oli Penelope-siskonsa ja ystäviensä kanssa. Penelope on ollut Teneriffalla viime aikoina kuvaamassa uutta Ma-Ma -elokuvaansa, ja nyt pikkusisko saapui paikalle viettämään rantalomaa.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä 37-vuotias Monica Cruz on urallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Kotimaassaan Espanjassa Monica onkin nykyisin jo suosittu julkkistähti. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz. Monica Cruz sai pari vuotta sitten myös mallipestin, kun hänet on kiinnitetty alusvaatemerkki Agent Provocateurin malliksi.

Viihdeuutiset

Monica Cruz viettelevissä alusvaatekuvissa

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei ole aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa, mutta on tehnyt jo vuosien ajan nousua malli- ja julkkismaailmassa.

Monica Cruz on poseerannut useita kertoja viihdelehtien bikinikuvissa ja hän päässyt myös maineikkaan Elle-lehden sivuille tyylikkäissä studioposeerauksissa. Nyt Monica Cruz on saanut näyttävän mallipestin, kun hänet on kiinnitetty alusvaatemerkki Agent Provocateurin malliksi. Parhaillaan Monica poseeraakin jo ensimmäisissä mainoskuvissa viettelevissä asennoissa.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä 35-vuotias Monica Cruz on urallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Kotimaassaan Espanjassa Monica onkin nykyisin jo suosittu julkkistähti. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz.