Nainen maalasi vartaloonsa kierteen – tuloksena vahva kannanotto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiteilija Jody Steel on kyllästynyt naisien kokemiin ulkonäköpaineisiin ja median sekä muodin näyttämiin esimerkkeihin siitä, millainen kaunis naisvartalo on tai millainen sen tulisi olla. Steel julkaisi Facebook-sivuillaan upean videon vatsaan tehdystä vartalomaalauksesta, joka toimii voimakkaana kannanottona.

Jody Steel piirtää ja maalaa julkaisemallaan videolla itselleen suuren kierteen vatsaan. Hän piirtää kierteen ensin tussilla, minkä jälkeen hän maalaa kyljet piiloon mustalla maalilla. Tämän jälkeen hän korostaa ja varjostaa maalaamaansa kierrettä, minkä ansiosta kuva näyttää todella aidolta ja kolmiulotteiselta.

Lopputulos näyttää siltä kuin taiteilijan vatsa olisi kierretty keskeltä tiukasti monta kertaa ympäri. Aikaansaadun maalauksen sanoma on todella vahva ja tuo hyvin esiin sen miltä naisiin kohdistuvat yleiset kauneusihanteet hänestä tuntuvat.

Body Image by Jody Steel – A Timelapse DrawingMusic by KylaidoSong title: Ebb + Flo. Available on itunes!

Publié par Jody Steel sur mardi 8 mars 2016

Body Image by Jody Steel – A Timelapse DrawingMusic by Kylaido

Posted by Jody Steel on Tuesday, March 8, 2016