Ghettoblasterit tekivät paluun – mankat ovat taas bileiden kruunu!

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teknologia on mennyt roimasti eteenpäin ajasta, jolloin musiikkia huudatettiin 80-luvun kasettinauhureista. Nyt markkinoille raivaavat tietä Bluetooth-yhteydellä, pitkäkestoisella akulla ja vedenkestävällä ulkoasulla varustetut mankat. JBL on julkaissut näistä tyylikkäimmän.

Amerikkalainen äänentoistolaitteiden huippumerkki JBL on julkaissut uuden sukupolven boomboxin. Kyseessä ei ole mikään pikkukaiutin, vaan kannettava soittojärjestelmä, jolla on painoa viitisen kiloa. On sanomattakin selvää, että ämyrissä riittää tehoa suuremmallekin kuuntelijajoukolle.

Puolimetrinen blasteri on vedenkestävä, joten sen voi huoletta ottaa rannalle, uima-altaalle, veneelle tai jopa sateiselle leirintäalueelle mukaan. JBL:n mukaan Boombox soittaa tauotta 24 tuntia yhdellä latauksella. Tuote tulee myyntiin syksyn aikana ja sen suositushinta alustavien tietojen mukaan on noin 350 euroa, The Verge uutisoi.

JBL