Halonhakkaaja kuin supersankari – kahdella kirveellä samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halkojen hakkaaminen voi olla kokemattomalle hidastempoista ja raskasta työtä, mutta sitä se ei missään nimessä ole tuoreella videolla tavattavalle miehelle. Hän pilkkoo poltopuita uskomattomalla tahdilla ja tehokkuudella.

Youtubessa jaetulla videolla aukealle on aseteltu valtava määrä halkoja. Aurinkolaseihin sonnustautunut ja kahta kirvestä käsissään pitelevä mies lähestyy niitä dramaattisen musiikin saattelemana. Hän alkaa saman tien töihin.

Nimetön mies alkaa huitomaan halkoja kirveillään hurjalla vauhdilla. Riveihin asetellut pölkyt halkeavat kahteen osaan uskomattomalla tehokkuudella kahden käden kirvestyylin ansiosta. Tempausta kuvaillaan miehen henkilökohtaiseksi halonhakkausennätykseksi, mutta se tuskin jää järin kauas yleisemmänkään ennätyksen rikkomisesta.