Jetsonit-animaatiosarjasta uusi versio – tällä kertaa oikeilla näyttelijöillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hanna-Barberan Jetsonit-animaatiosarjassa seurattiin, miltä tulevaisuudenkuvat näyttivät 1960-luvun amerikkalaisten silmissä. Nyt yhdysvaltalainen ABC-kanava suunnittelee sarjasta uutta versiota.

Toisin kuin alkuperäinen Jetsons, uusi versio ei tule olemaan animaatiosarja. Sen sijaan sarjasta suunnitellaan Variety-lehden mukaan monikameratyylillä toteutettua tilannekomediaa. Tuottajana toimii Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis, ja sarjaa käsikirjoittaa muun muassa Family Guyn ja Will & Gracen parissa työskennellyt Gary Janetti.

Hieman Kiviset ja Soraset -sarjan futuristisempaa versiota muistuttaneessa Jetsoneissa seurattiin perhettä, joka asuu lentävien autojen, robottien ja avaruusolioiden täyttämässä tulevaisuudessa. Sarjasta on suunniteltu vuosien varrella useita elokuvaversioita, mutta yksikään niistä ei edennyt valkokankaalle asti.