Jetsonit-animaatiosarjasta uusi versio – tällä kertaa oikeilla näyttelijöillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hanna-Barberan Jetsonit-animaatiosarjassa seurattiin, miltä tulevaisuudenkuvat näyttivät 1960-luvun amerikkalaisten silmissä. Nyt yhdysvaltalainen ABC-kanava suunnittelee sarjasta uutta versiota.

Toisin kuin alkuperäinen Jetsons, uusi versio ei tule olemaan animaatiosarja. Sen sijaan sarjasta suunnitellaan Variety-lehden mukaan monikameratyylillä toteutettua tilannekomediaa. Tuottajana toimii Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis, ja sarjaa käsikirjoittaa muun muassa Family Guyn ja Will & Gracen parissa työskennellyt Gary Janetti.

Hieman Kiviset ja Soraset -sarjan futuristisempaa versiota muistuttaneessa Jetsoneissa seurattiin perhettä, joka asuu lentävien autojen, robottien ja avaruusolioiden täyttämässä tulevaisuudessa. Sarjasta on suunniteltu vuosien varrella useita elokuvaversioita, mutta yksikään niistä ei edennyt valkokankaalle asti.

Uusimmat