Koiran omistajasta epäselvyyksiä – lemmikki juoksi omistajan luo oikeudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa esitettävä Judge Judy on televisio-ohjelma, jossa ratkotaan ihmisten oikeudenkäyntejä. Tuomarina toimii tiukkasanainen Judy, joka tunnetaan myös kekseliäistä tavoistaan saada totuus selville. Nyt nainen on antanut koiralle päätösvallan oikeussalissa.

Oikeuteen oli saapunut mies, joka väitti vastaajana olleen naisen varastaneen hänen koiransa. Nainen puolestaan vakuutteli ostaneensa koiran itselleen ja rakastavansa sitä sydämensä kyllyydestä. Kaksikko ei päässyt yhteisymmärrykseen siitä, kumman koira oikeasti ja alunperin oli.

Judge Judy päätti päästää koiran vapaaksi. Hän sanoi, että kyllä lemmikkieläin omistajansa tuntee. Näin myös tapahtui, ja koira juoksi välittömästi miehen luokse. Asia oli ratkaistu ja oikeus toteutui.