Maailman pienin hotelli? Yksi huone kahvilan yläkerrassa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kööpenhaminan Vesterbrossa sijaitsee Central Hotel og Cafe -niminen hotelli, joka on listattu yhdeksi Tanskan mielenkiintoisimmista majoitusalanliikkeistä. Kyseessä on kahvila, jonka yhteydessä on yhden ainoan huoneen käsittävä hotelli. Hotelli on erittäin suosittu.

Central Hotel og Cafen varauslistaa katsoessa huomaa, että huonetta on varattu pitkälle syksyyn asti. Hotelli velottaa yhdeltä yöltä 280 euroa, mutta huonetta on kuvailtu erittäin laadukkaaksi varustelultaan ja sisustukseltaan. Myös palvelu lienee ensiluokkaista, koska hotellissa voidaan aina palvella yhtä ja ainutta asiakasta täydellä intensiteetillä.

Hotellihuoneessa on parivuode, suihkullinen kylpyhuone, minibaari ja taulutelevisio. Lisäksi asiakkaat saavat käyttöönsä ilmaisen nettiyhteyden sekä kaksi polkupyörää mahdollistamaan Kööpenhaminaan tutustumista paikallisten tavoin. Huoneeseen toimitetaan pyynnöstä suklaata ja samppanjaa, yhtiö mainostaa sivustollaan.

https://www.instagram.com/p/BWkRsyklh7T/?taken-by=centralhotelogcafe

https://www.instagram.com/p/gFm1L8ExWV/?taken-by=centralhotelogcafe