Mies ajoi sairaalaan ammuttuaan naulan rintaansa – välttyi täpärästi kuolemalta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Wisconsissa asuva mies on onnistunut välttymään täpärästi karmivan onnettomuuden aiheuttamalta varmalta kuolemalta. Mies ajoi omin voimin sairaalaan lävistettyään vahingossa sydämensä naulalla.

Milwaukeesta kotoisin oleva Doug Bergeson oli työstämässä kehikkoa kotinsa takkaa varten, kun naulapyssy tippui hänen kädestään. Pyssy laukesi, ja sen ampuma naula kimposi puupalasesta suoraan Bergesonia kohti.

52-vuotias mies luuli ensin väistäneensä naulan, mutta nostaessaan paitaansa Bergeson tajusi lähes yhdeksänsenttisen naulan osuneen häntä rintaan. Tilanteen hengenvaarallisuudesta huolimatta hän ajoi itse autollaan läheiseen sairaalaan, parkkeerasi rauhassa ja käveli ensiapuhuoneeseen.

– Näin, kuinka naula liikkui jokaisen sydämenlyönnin mukana. Se nyki jokaisen iskun aikana, Bergeson kuvaili.

Sairaalassa mies kiidetettiin avosydänleikkaukseen, jossa naula poistettiin. Kirurgi Alexander Roitsteinin mukaan naulan terä oli erittäin lähellä suurta valtimoa. Hän kertoo Daily Mail -lehdelle, että Bergeson olisi todennäköisesit kuollut mikäli naula olisi osunut eri kohdalla sydämen sykliä.

Lääkärin mukaan oli hyvä, ettei mies yrittänyt vetää naulaa itse pois. Bergeson oli tiennyt olla tekemättä näin tv-tähti Steve Irwinin kuoleman vuoksi. Kuuluisa eläinasiantuntija tunnetusti kuoli verenvuotoon vedettyään häntä pistäneen rauskun piikin pois rinnastaan.