Channing Tatumin neuvo parisuhteeseen voi pelastaa omasi – ota oppia tältä mieheltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ovat herättäneet ihastuneita huokauksia monissa heidän yhteiseloaan seuranneissa. Jenna ja Channing ovat olleet yli kymmenen vuotta yhdessä ja heillä on myös pieni kolmevuotias tytär. He ovat todellinen rakkauspari.

Jennan ja Channingin liittoa on puitu monissa eri haastatteluissa. The Today Show’n vieraana piipahtanut Channing Tatum osasi vastata nopeasti syyn, miksi hänen perhe-elämänsä kukoistaa ja rakkaus jatkuu. Miehen vastauksesta voi ottaa moni mallia aikakautena, jolloin on helpompi luovuttaa ja etsiä uusi kumppani sen sijaan, että panostaisi jo olemassa olevaan rakkauteen.

– Kyse on pelkästään muuntautumiskyvystä. Yhtenä vuonna suhteessa täytyy tehdä jotain muuta kuin seuraavana vuotena. Sen jälkeen saatte lapsen ja kaikki muuttuu jälleen. Tarkoitan, että ei ole olemassa vain yhtä tiettyä salaisuutta parisuhteeseen. Kyse on ainoastaan omasta halusta, että haluaa olla toisen ihmisen kanssa ja mukautua. Mikään suhde ei ole aina täydellinen, mutta sinun on yksinkertaisesti ratkaistava asiat ja sopeuduttava, Tatum paljasti.