Isä keksi käyttöä lehtipuhaltimelle – antoi lapsen polkupyörälle vauhtia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lehtipuhalllin on valittu Suomessa vuoden 2000 turhakkeeksi. Se on kätevä esimerkiksi lehtien poistamiseen soran ja kivikoiden päältä, mutta muuten sitä voidaan pitää lähinnä olla kovaäänisenä ja roskia paikasta toiseen siirtävänä laitteena.

Yksi perheenisä on kuitenkin keksinyt tallissa nököttävälle lehtipuhaltimelle myös hyödyllistä käyttöä. Hän on tehnyt siitä apuvälineen poikansa kolmipyöräiselle. Isä antaa lehtipuhaltimen ilmavirran avulla vauhtia lapselleen.

Poika saa vauhdikkaan ajokokemuksen, kun kypäräpäinen isä juoksee lapsensa polkupyörän perässä. Kerroimme taannoin pariskunnasta, jotka olivat kiinnittäneet lehtipuhaltimen veneensä perään. Puhallin kuljetti venettä perämoottorin tavoin.