Lily Allen paljasti upean bikinivartalonsa – popkaunotar näyttävänä rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lily Allen tunnetaan suorasukaisena neitokaisena, joka ei turhia kumartele tai haihattele. Hänellä on kaksi lasta ex-miehensä Sam Cooperin kanssa, josta hän erosi taannoin, kun edes parisuhdeterapia ei pelastanut pariskunnan suhdetta.

Viime aikoina Lily Allen on viettänyt hiljaiseloa parrasvaloista, mutta taannoin hän tarjosi kodissaan majoitusta Lontoon kerrostalopalossa kodittomaksi jääneille. Nyt Allen on ehtinyt suunnata rantalomalle Ibizalle, jossa hän esitteli upeaa bikinivartaloaan ensikertaa vuosiin, sillä raskaus sai hänet peittämään vatsansa pitkään.

Englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. hän käväisi muutama vuosi sitten esiintymässä Suomessa Flow Festivaleilla, jossa hän nousi kansainvälisiin otsikoihin purskahdettuaan itkuun selkävammansa aiheuttamien tuskien vuoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash