Mies pani jääpussin päänsä päälle – odottamaton silhuetti ilmestyi seinälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisistä seinille heijastuvat varjot saavat toisinaan yllättäviä, outoja ja karmiviakin muotoja. Eräs Reddit-käyttäjä joutui taannoin hämmästymään hänen varjonsa näyttäneen epäilyttävän paljon Yhdysvaltojen presidentiltä.

Reddit-käyttäjä Cdnchef kärsi pahasta päänsärystä. Onnekseen mies sai tyttöystävältään jääpussin, jonka hän asetti viilentämään kivuliasta päätään.

Jääpussilla oli kuitenkin toisenlainenkin yllättävä vaikutus. Sen ansiosta miehen varjo alkoi muistuttaa hämmästyttävän paljon Donald Trumpin silhuettia. Näky täytyi tietenkin ikuistaa verkossa sittemmin levinneeksi kuvaksi.

– Istuin sohvalla päänsärkyisenä, jääpussi pääni päällä. Yhtäkkiä tyttöystäväni käskee olemaan liikkumatta, Reddit-käyttäjä kirjoitti kuvatekstissä.

 

View post on imgur.com