Robin Thicke saa lapsen mallirakkaansa kanssa – tyttövauva syntyy ensi vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hittikappaleella Blurred Lines menestynyt Robin Thicke erosi vuonna 2014, kun miehen avioliitto näyttelijä Paula Pattonin kanssa kariutui. Sittemmin Thicke on löytänyt rinnalleen uuden kaunottaren, April Love Gearyn. Nyt pariskunta saa ensimmäisen yhteisen lapsensa.

40-vuotias Robin Thicke ryhtyi 2,5 vuotta sitten seurustelemaan itseään lähes puolet nuoremman mallikaunotar April Love Gearyn kanssa. 22-vuotias Geary on nyt julkaissut Instagramissa ultraäänikuvan parin tulevasta vauvasta. Tyttölapsen laskettu aika on ensi vuoden maaliskuussa.

Robinilla on entuudestaan seitsemänvuotias poika Pattonin kanssa. Paula Patton syytti Robin Thickeä pariskunnan yhteisen lapsen fyysisestä kurittamisesta. Lapsi sai väitteiden mukaan nuorempana isältään ”kovia iskuja” paljaalle takapuolelle.