Sarjamurhaaja Charles Mansonista kuvattiin vankilassa – tältä näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin rikollisiin lukeutuvalla sarjamurhaaja Charles Mansonilla on edelleenkin vankka kannattajajoukko. Vuodesta 1971 elinkautista Kalifornian Corcoranissa sijaitsevassa valtionvankilassa istunut Manson on anonut ehdonalaiseen pääsyä yhteensä 11 kertaa.

Taannoin vakavasti sairastunut 82-vuotias Manson on nyt kuvattu vankilassa ja hänen tuore valokuvansa on julkaistu verkossa. Corcoran State -vankilan julkaisemassa kuvassa Manson nähdään poseeraamassa hakaristi otsassaan.

Taannoin Manson oli menossa naimisiin 25-vuotiaan Afton Burtonin kanssa, joka tajusi rakastuneensa kulttijohtajaan 16-vuotiaana. Sittemmin Star-nimellä kulkeva neitokainen oli vakuuttunut miehensä syyttömyydestä, sillä hänet tuomittiin telkien taakse ilman, että Charles olisi itse tappanut ketään.

Splash