Vanderpump Rules -tähti taas sinkku – juhli rinnat paljaana Meksikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana ollut realitytähti Stassi Schroeder on jälleen sinkku. Pitkään Jax Taylorin kanssa suhdettaan edestakaisin jankannut nainen löysi vihdoin aidon rakkauden Patrick Meagherista.

Valitettavasti pariskunnan suhde oli mysrkyisä ja päättyi lopulta neljän vuoden yhdessäolon jälkeen. Patrick Meagher jätti Stassi Schroederin heidän neljävuotispäivänä. Nainen oli suunnitellut heille yhteistä Meksikon matkaa, mutta lähtikin reissuun ystävänsä komedienne Rachael O’Brienin kanssa. Naiset näyttävät ainakin nauttivan matkalla rinnat paljaana tequilaa, Radar Online uutisoi.

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden henkilökunnan vaihderikasta elämää. 29-vuotias Stassi Schroeder tunnetaan temperamenttisena, suorapuheisena, riitaa haastavana ja hyvin hauskana naisena.

Fuck it.

A post shared by Stassi Schroeder (@stassischroeder) on

Tequila got me like….

A post shared by Stassi Schroeder (@stassischroeder) on

#tequiladiet

A post shared by Stassi Schroeder (@stassischroeder) on

This is a couples' resort; therefore, everyone is confused by us.

A post shared by Stassi Schroeder (@stassischroeder) on