Avokadosukka kypsyttää hedelmän vuorokaudessa – täydellinen lopputulos

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on otettu myyntiin villasukka, joka on tarkoitettu avokadon kypsyttämiseen. Tuotekuvauksessa luvataan, että sukan sisällä oleva avokado kypsyy syömäkelpoiseksi vuorokauden kuluessa. Emme tiedä, ajaisiko tavallinen villasukka saman asian.

Esimerkiksi Trader Joe’s -ruokakaupassa ja The Avocado Sock -yrityksen nettisivuilla on myynnissä vihreä ja söpö avokadosukka. Kovan avokadon voi panna sukan sisään kypsymään. Tuote maksaa noin 15 dollaria, mutta uskoisimme tavallisella villasukalla olevan samankaltaisia vaikutuksia.

Kerroimme taannoin toisen niksin, kuinka avokadon saa nopeasti kypsäksi. Kääri avokado folioon ja pane 10 minuutiksi sata-asteiseen uuniin. Mikäli hedelmä on edelleen liian kova nautittavaksi, kannattaa uunikikka toistaa.

The Avocado Sock