Blac Chyna jätti uuden poikaystävänsä – suhde kesti kaksi kuukautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashianin valokeilassa maailman maineeseen noussut glamourmalli Blac Chyna on mennyt näyttävästi rakkauselämässään eteenpäin. Hänet on nähty viime aikoina Mechie-nimisen RnB-laulajan seurassa. Mechie otti jopa Blacille omistetun tatuoinnin.

Mechie nousi otsikoihin, kun Rob Kardashian syytti Blac Chynaa pettämisestä. Kardashian julkaisi Instagramissaan Blacin lähettämän videon, jolla hän oli Mechien kanssa sängyssä. Sittemmin Blac ja Mechie ovat viettäneet yhdessä monen monta intiimihetkeä.

Nyt TMZ kuitenkin kertoo parin välien rikkoontuneen, koska Blac Chyna ei enää jaksa Mechien harrastamaa flirttailua muiden naisten kanssa. Mustasukkainen glamourmalli on heittänyt laulajan ulos asunnostaan. Kaksikko on seurustellut muutaman kuukauden ajan. Mechie otti äskettäin naisen nimikirjaimet tatuointina korvansa taakse.

😍😏#Golden✨

A post shared by Mechie (@mechiesocrazy) on