Brooklyn Beckham muuttaa omilleen – opiskelijaksi New Yorkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Victoria ja David Beckhamin esikoinen, Brooklyn Beckham, aikoo muuttaa pois vanhempiensa luota ja aloittaa opiskelut Yhdysvalloissa. Hiljattain Los Angelesista Lontooseen takaisin muuttaneen perheen vesa aikoo kokeilla siipiään New Yorkissa.

Brooklyn Beckham aloittaa syyskuussa opinnot New Yorkissa Parsons School of Design -oppilaitoksessa. Victoria Beckham on kauhuissaan poikansa muuttamisesta, mutta Brooklyn haluaa toteuttaa unelmiaan. GQ-lehden haastattelussa ollut Brooklyn ei odota erikoisvapauksia opiskeluissaan julkkisstatuksensa vuoksi. Sen sijaan hän haluaa luoda uraa ja muodostaa eliniän kestäviä ystävyyksiä.

Valokuvaamista harrastanut nuori mies haluaa saavuttaa mainetta huippukuvaajana. Hän on valmis muuttamaan kauas perheestään unelmansa saavuttaakseen. Samassa opinahjossa ovat opiskelleet muun muassa Tom Ford, Marc Jacobs, Alexander Wang ja Nicky Hilton.

Thank you @gq ! September issue. #whatisee @davidburtonstudio

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on