Juomalasit muuttavat viinin sateenkaaren väreihin – erikoispinnote luo efektin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme aikakautta, jolloin arvostetaan yksisarvisia ja merenneitoja. Hiukset ja meikit loistavat suorastaan galaktisissa värisävyissä ja glitter kuuluu kaikkialle. Nyt on tullut myyntiin upeasti värikkäänä hohtavat viinilasit.

Urban Outfitters esittelee verkkokaupassaan viinilasiparin, jonka pohjaan on maalattu kevyt ja värikäs pinnoite. Kun lasiin kaataa juomaa, näyttää se loistavan upeasti spektrin kaikissa eri värisävyissä. Enää ei tarvitse käyttää filtteriä satumaisten juomakuvien ottamisessa.

Settiin kuuluu kaksi lasia, jotka tulee pestä käsin. Moni säihkettä ja värikylläisyyttä arvostava huolisi samankaltaiset lasit vaikkapa tupaantulijaislahjaksi. Lasiparin hinta on noin 33 euroa. Verkkokauppa sijaitsee Yhdysvalloissa, joten Suomeen tilattaessa laseihin tulevat myös rahtikustannukset päälle.

Urban Outfitters