Kuntosali huomion keskipisteeseen – Justin Bieber iski silmänsä työntekijään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Georgian osavaltiossa sijaitseva kuntosali on yllättäen päätynyt valokeilaan Justin Bieberin ansiosta. Poptähti oli lähestynyt kuntosalia Instagram-viestillä iskettyään silmänsä salin työntekijään.

Savannahissa toimiva Fitness on Broughtonin Instagram-tilille ilmaantui yllättäen yksityisviesti Justin Bieberiltä. Laulaja yritti tivata, kuka salin jakamalla videolla energiajuomaa mainostanut nuori nainen oli.

Bieberin someihastus on kuntolasin vastaanottotiskillä työskentelevä 22-vuotias Jessica Gober. Buzzfeed-sivuston mukaan hän on yllättynyt poptähdeltä saamastaan huomiosta, sillä kuntosalilla oli viestin saapumishetkellä vain noin 70 seuraajaa. Sittemmin seuraajamäärä on kohonnut yli neljään tuhanteen.

Bieberin yritys Instagramissa ei kuitenkaan tuottanut laulajalle toivotunlaista tulosta, sillä Gober on jo onnellisesti parisuhteessa. Hän ei kuitenkaan pitänyt poptähden lähestymistapaa erityisen outona tai karmivana.