Katy Perry ja Orlando Bloom taas yhdessä? Pussailivat kiihkeästi konsertissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät viime vuonna rakkauden toisistaan. Suhde kesti noin vuoden, kunnes he tajusivat haluavansa eri asioita elämässä. Orlando ei ollut enää valmis perheenlisäykseen toisin kuin Katy.

Nyt kaksikko on nähty nauttimassa Ed Sheeranin keikasta. Sen lisäksi entiset rakastavaiset ovat nauttineet ilmeisen paljon myös toistensa seurasta, koska he eivät pystyneet pidättelemään himoaan. He olivat kaulailleet ja pussailleet koko keikan ajan Los Angelesin Staples Centerissä.

Harva tunnisti paria, koska he olivat pukeutuneet peittäviin asusteisiin, E! News uutisoi.

Pari erosi keväällä, koska 32-vuotias Katy Perry olisi valmis myös saamaan omaa jälkikasvua, mutta huikeasta yhteensopivuudesta huolimatta Orlando ei halua enää perustaa uutta perhettä. Koska 40-vuotias Orlando Bloom ei ole valmis vakavampaan suhteeseen Katy Perryn kanssa, päättivät he ottaa hajurakoa ja jatkaa elämäänsä tahoillaan.