Tiger Woodsin elimistössä todellinen huumecocktail – pidätyshetkellä viittä eri ainetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Golftähti Tiger Woods nousi otsikoihin poliisin pidätettyä hänet Floridassa. Tähti löydettiin nukkumasta tien laidalle pysätetyn autonsa ratista. Nyt on kerrottu, että urheilutähden elimistöstä löytyi pidätyshetkellä viittä eri ainetta – mukaan lukien kannabiksessa olevaa THC:tä.

TMZ on julkaissut lääkärin raportin, jonka mukaan Tiger Woodsin elimistöstä oli löydetty voimakkaissa kipulääkkeissä olevia hydrokodonia ja hydromorfonia, masennuslääkkeissä olevaa alpratsolaamia, vahvoissa unilääkkeissä olevaa tsolpideemia ja kannabiksessa olevaa THC:tä. Sekavassa mielentilassa pidätetty golfari myönsi itsekin myöhemmin nauttineensa huolimattomasti reseptilääkkeitä.

Woods kirjautui välikohtauksen jälkeen yksityiselle kuntoutusklinikalle, jotta saisi lääkkeiden käytön normaalille tasolle. Hoidon tavoitteena oli auttaa urheilijaa hänen reseptilääkeriippuvaisuudessaan ja helpottaa selkäkipuja sekä niistä aiheutuvia uniongelmia. Lisäksi mies osallistuu vuoden kestävään rattijuopoille tarkoitettuun ohjelmaan.