Tom Cruise loukkaantui – Mission: Impossiblen kuvauksiin jopa kuukausien katkos?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Tom Cruise loukkaantui aikaisemmin tällä viikolla uuden Mission: Impossible -elokuvan kuvauksissa. Tähti mursi nilkkansa toteuttaessaan stunttia, jossa hän hyppää talon katolta toiselle.

Onnettomuuden myötä tuotantoyhtiö Paramount on ilmoittanut Mission: Impossible 6 -elokuvan kuvausten keskeytyvän siksi ajaksi, kun Cruise parantuu vammastaan. Variety-lehden mukaan tuotanto saattaa keskeytyä vähintään kuudeksi viikoksi ja enintään kolmeksi kuukaudeksi.

Elokuvan on määrä saada viivästyksistä huolimatta ensi-iltansa 27. heinäkuuta 2018. Tuotannon viivästyminen saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia elokuvan muille tähdille, kuten Henry Cavillille ja Rebecca Fergusonille. Monet heistä on kiinnitetty muihin projekteihin, joiden kuvaukset on tarkoitus aloittaa heti Mission: Impossiblen kuvausten päätyttyä.

Tom Cruisella on tapana tehdä suuri osa stunteistaan itse. Hän on muun muassa kiivennyt Dubain Burj Khalifa -pilvenpiirtäjän seinää pitkin Mission: Impossible: Ghost Protocol -elokuvassa, ja tehnyt taannoisen Muumio-elokuvan kuvauksissa 64 ottoa kohtauksesta, jossa lentokone on törmäämässä maahan.