Ruotsalainen supermalli alastomana – sänkykuva päätyi Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, sillä vaaleaihoiset ja blondit kaunottaret saavat usein helposti keikkoja eri brändeiltä. Ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään jo usean vuoden ajan menestyksekästä malliuraa.

Nyt Elsa Hosk on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa alastonkuvan. Ruotsalaiskaunotar makoilee kuvassa sängyllään täysin alastomana takapuoli näkyvissä. Sängyllä on myös hänen kissansa, mutta sitä melko harva on todennäköisesti huomannut. Kuvatekstissä Elsa toteaa: ”Tapaa minut aamulla.”

Meet me in the morning… 🐯

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

28-vuotias ruotsalainen Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.