Foo Fighters kutsui Rick Astleyn festarilavalle – sitten tehtiin musiikkihistoriaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvun popmusiikin yksi suurimpia nimiä oli aikoinaan Rick Astley. Eräs rockin suurimmista yhtyeistä on yhä Foo Fighters. Sunnuntaina nämä kaksi yhdistyivät todella odottamattomalla tavalla, kun Foo Fighters tapasivat toisensa japanilaisen jättifestivaalin backstagella.

Summersonic Festivalin yleisömeri sai kokea todellisen jymy-yllätyksen, kun kesken Foo Fightersin keikan yhtyeen keulahahmo Dave Grohl kutsui lavalle vierailevan tähden. Pian selvisi, että kyseessä oli poplaulaja Rick Astley, jonka kanssa Foo Fighters esiintyi.

Tokiossa järjestetyn festivaalin pääesiintyjänä nähty yhtye alkoi ensin tapailemaan Nirvanan klassikkoa Smells Like Teen Spirit, mutta saman tien kappaleeksi vaihtuikin Rick Astleyn ikivihreä klassikkohitti Never Gonna Give You Up. Foo Fighters julkaisee uuden Concrete And Gold -levynsä 15. syyskuuta.