Känniääliö luuli aitaa naiseksi – harrasti seksiä sen kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasin poliisi on etsintäkuuluttanut miehen, joka yllätettiin harrastamasta seksiä aidan kanssa. 32-vuotias Eliodoro Estala oli mennyt aidan luokse ja upottanut ensin kielensä aidan rakoon ja liikutellut suutaan edestakaisin. Sen jälkeen hän avasi housut.

Poliisit olivat menneet tapahtumapaikalle ja nähneet, kuinka Estala oli nuollut ja leikitellyt aidan osia kielellään seksuaalista sessiota matkien. Hän oli myös työntänyt peniksensä verkkoaidan reiästä esittäen, että harrasti seksiä aidan kanssa. Hän oli ollut humalassa.

Kun poliisit olivat kysyneet syytä moiselle käytökselle, oli Estala vannonut luulleensa aidan olleen nainen. Silti naapuri oli kuvannut hetkeä aiemmin, kun mies oli virtsannut aitaan. Mies ei saapunut oikeudenkäyntiin, joten hänet on etsintäkuulutettu, The Smoking Gun uutisoi.