Huippuseksikäs purilaismalli bikineissä – oli vauhdissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna lähinnä Carl’s Jr. -hampurilaisketjun seksikkäästä mainoksestaan tunnetuksi tullut 25-vuotias Kate Del Toro poseerasi usein Hollywoodin yöelämässä, mutta varsinainen läpimurto julkkisten joukkoon jäi vielä tekemättä. Nyt menossa on uusi yritys.

Nyt Kate Del Toro on poseerannut bikineissä Malibussa, Kaliforniassa. Siellä Kate näyttäytyi rannalla yhdessä ystävänsä kanssa, kun kaunottaret palvoivat aurinkoa ja pulahtivat samalla meren aaltoihin.

Kate Del Toro Kaunotar sai taannoin kiinnityksen Issa De Mar -merkin mainoskasvoksi, ja hän pääsi heti tositoimiin poseeraamaan merkin asuissa. Vuonna 2016 Kate rankattiin maailman lupaavimpiin mallitulokkaisiin, joten hänellä näyttää olevan valoisa tulevaisuus alalla.

Splash
Splash
Splash
Splash