Kendall Jenner esitteli vaatehuoneensa – miljoonien naisten unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianin perheen toiseksi nuorin kaunotar, jonka ura mallina on alkanut hyvin ansiokkaasti. Monille nimekkäille muotitaloille ja vaatemerkeille mallina toiminut kaunotar päästi nyt Vogue-lehden kamerat hänen kotinsa hauskimpaan paikkaan eli vaatehuoneeseen.

21-vuotiaalla Kendall Jennerillä on kotonaan kaksi vaatehuonetta, jotka sisältävät lukemattomia kenkäpareja, laukkuja, asuja ja asusteita. Jenner esittelee 360-videolla omia suosikkejaan hänen vaatehuoneidensa sisällöstä ja testailee osaa vaatteista videolla ylleen.

Jenner on onnellisessa asemassa siinä mielessä, että hänellä on varaa ostaa lähes kaikki haluamansa merkkivaatteet. Tästä huolimatta kaunotar oli yrittänyt varastaa kuvaksista itselleen farkut, joihin nainen oli ihastunut. Jenner oli jäänyt teosta kiinni, mutta itse vaatesuunnittelija oli kuitenkin lähettänyt housut mallille myöhemmin postissa kuultuaan, että Kendall Jenner oli yrittänyt poistua kuvauksista farkut mukanaan.