Michelle ”La Cuerpa” Lewin ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

Viime päivinä Michelle Lewin on julkaissut Instagramissa upeita herutuskuvia täydellisestä vartalostaan, josta hän pitää kuvien perusteella hyvää huolta.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo lähes yhdeksän miljoonaa käyttäjää.

Chillax❤️

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Getting out of bed✌🏻 #SaturdayMorningsBeLike 📸 @harrylhgfx

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Going green🍏 📸 @allenlhgfx

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on