Mies rakensi koiralle oman huoneen – tästä mallia koiraperheisiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille lemmikinomistajalle koira on kuin perheenjäsen, joka vain sattuu olemaan karvainen ja kommunikoimaan pääasiassa haukkumalla. Eräs mies on herättänyt ihastusta verkossa tekemällä koiralleen jopa ikioman huoneen.

Twitter-käyttäjä Al jakoi yhteisöpalvelussa kuvasarjan veljensä epätavallisesta remonttiprojektista. Mies oli muuttanut kotinsa portaiden alla olevan tyhjän tilan viihtyisäksi makuuhuoneeksi hänen koiralleen.

Lopputuloksena syntyi koiralle täydellisen kokoinen huone, jossa lemmikin sänky sijaitsee. Minihuone on jopa valaistu ja sen seiniä koristavat kehystetyt valokuvat. Huoneesta ja sen rakennustöistä otettu kuvasarja lähti arvatenkin nopeasti leviämään koirien ystävien keskuudessa Twitterissä, keräten satoja tuhansia tykkäyksiä ja uudelleenjakoja.

 

Twitter
Twitter
Twitter