Nainen kadotti lomalla sormuksen – löysi samasta kylästä 9 vuotta myöhemmin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Yhdysvaltalainen Margaret Mussel kadotti 1,1 karaatin timanttisormuksensa Italiassa, luuli hän menettäneensä sen ikuisiksi ajoiksi. Vuosia myöhemmin tapahtui kuitenkin ihme. New Jerseyssä asuva Margaret oli vuonna 2008 lomalla Italian San Marco dei Cavotissa aviomiehensä Justinin kanssa.

Naisen nukuttua päiväunet perheensä omistamassa talossa, hän huomasi kihlasormuksensa kadonneen. Pariskunta epäili korun kadonneen heidän vierailtuaan Pompeijissa aiemmin samana päivänä. Sormusta ei löytynyt mistään, ja pariskunta hankki sen tilalle uuden Yhdysvalloissa.

Nykyään perheelliset Margaret ja Justin palasivat Italiaan tänä vuonna, yhdeksän vuotta myöhemmin. Pariskunta oli istumassa Margaretin suvun omistaman talon etupihalla, kun Justin huomasi jotain outoa. Läheisen jalkakäytävän halkeamassa näyi kirkas esine.

Justin kaivoi esineen pois halkeamasta ruuvimeisselillä. Pariskunnan yllätykseksi se oli naisen yhdeksän vuotta aikaisemmin kadottama sormus. Margaret on sittemmin alkanut käyttämään sitä jälleen sormessaan.

– Luulin että kyseessä oli kolikko tai jotain muuta. En olisi villeimmissä unissanikaan voinut kuvitella löytäväni sormuksen yhdeksän vuotta myöhemmin, Justin Mussel paljasti ABC 7 -uutissivustolle.