Raptori mukaan We Love The 90’s -festivaaleille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa järjestettävä We Love the 90’s –festivaali on lisännyt ohjelmistoonsa suomiräpin veteraanin, Raptorin, joka on nähty kuluneena kesänä useilla muillakin festarikeikoilla. Äskettäin yhtye villitsi juhlakansaa esimerkiksi Go 90’s -festivaaleilla.

90-luvun alussa huippusuosioon nousseen Raptorin lisäksi mukana on sankka joukko muita 90-luvulla menestystä niittäneitä yhtyeitä ja esiintyjiä. Kotimaisista ysäritähdistä mukana ovat esimerkiksi Waldo’s People, Movetron ja Neon 2.

Ulkomaisista tähdistä lavalle nousevat muun muassa Aqua, E-Type, Rednex, Alexia, La Cream, E-rotic, Solid Base, East 17, MAXX, Turbo B, Mr President, Pandora ja Captain Jackin nykyinen versio. Alkuperäinen Captain Jack menehtyi sydänkohtaukseen vuonna 2005.