Suomalainen konemusiikki niittää menestystä maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion saavuttaneen Weekend festivalin pääesiintyjänä nähty Trance-legenda Armin van Buuren jatkaa suomalaisen elektronisen musiikin suosimista. Tuoreimpana osoituksena juuri julkaistulla A State Of Trance -kokoelmalla ovat mukana Joonas Hahmo x K-System sekä Super8 & Tab, joilta molemmilta kuullaan tuoretta musiikkia.

Kotimainen DJ-tuottajakaksikko Joonas Hahmo sekä Kimmo ”K-System” Kauppinen julkaisivat tuoreen Mañana-singlensä äskettäin, ja Armin van Buurenin radio-ohjelmassa maailmanlaajuisen ensiesityksensä saanut kappale nousi Beatport TOP10-myyntilistoille omassa genressään ja päätyi Arminin tuoreimpaan videoblogiin, jossa nähdään tunnelmia muun muassa Weekend Festivalilta.

– Olemme työstäneet viime aikoina paljon uutta materiaalia ja sen myötä rakentaneet omaa, persoonallista ja tunnistettavaa soundia, josta viimeisimpänä kuullaan Baleaarista lämpöä, allasbileitä ja virvoittavia juomia haikaileva Mañana. Ollut hienoa huomata, että yhteistyömme studiossa toimii saumattomasti ja lisää uutta materiaalia on tulossa julkaisuun lähiaikoina, parivaljakko kertoo.

Hollantilaisen Armada-levymerkin toimesta julkaistu Mañana on jatkoa kaksikon Ocean Drive ja Yámana -singleille, jotka molemmat nousivat julkaisun yhteydessä Beatport TOP10-listoille ja päätyivät monien kansainvälisesti arvostettujen DJ-tähtien soittolistoille. K-System sekä Joonas Hahmo nähdään esiintymässä 25. marraskuuta PARTY XPRS -bileristeilyllä.