Donald Trumpia nyt myös huumeina – Saksan poliisi teki erikoisen huumelöydön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump pysyy otsikoissa päivästä toiseen, vaikka ei itse aiheuttaisikaan tyrmistystä lausunnoillaan ja teoillaan. Tällä kertaa hän on noussut esiin Saksassa, jossa paikallinen poliisi on takavarikoinut suuren määrän Trump-huumeita.

Splash

Viranomaisten haltuun päätyi Luoteis-Saksassa sijaitsevassa Lower Saxonyssa tehdyssä kotietsinnässä noin 5.000 kappaletta Trumpin pään muotoon tehtyjä ekstaasipillereitä, jotka mukailivat presidenttiä väriä, muotoa ja tekstiä myöden.

Huumeet löydettiin 51-vuotiaan itävaltalaisen perheenisän ja hänen 17-vuotiaan poikansa hallusta. Molemmat otettiin kiinni ja heitä odottaa nyt oikeudenkäynti. Takavarikoitujen huumeiden hinta olisi ollut poliisin mukaan katukaupassa noin 39.000 euroa.