Nainen salakuljetti alkoholia tapahtumaan – vodkapullo paljastui leivän sisältä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen Nottinghamshiressä järjestettävä hevostapahtuma Southwell Racecourse on julkaissut Twitteriin kuvan järjestyksenvalvojien tekemästä löydöstä. Tapahtumaan tullut nainen oli yrittänyt salakuljettaa alkoholia alueelle ruokaan kätkettynä.

Järjestyksenvalvojat olivat huomanneet, että naisen mukana ollut sämpylä oli liian painava ollakseen pelkästään vehnäleivästä ja voileipätäytteistä valmistettu välipala. Turvallisuudesta vastaavat viranomaiset löysivätkin leivän sisältä pienen vodkapullon. Alkoholia salakuljettanutta naista ei voi ainakaan syyttää luovuuden puutteesta.

Suomessakin on kiellettyä nauttia omia alkoholijuomia tapahtumissa. Keskeliäimmät ovat salakuljettaneet tapahtumiin alkoholia hedelmien, kolvattujen limonadipullojen tai jopa kylmälaukussa olleiden coolereiden sisällä. Perinteisin tapa lienee pienen pullon kiinnittäminen esimerkiksi reiteen ilmastointiteipin avulla.