Mies perusti suvakkeja vastustavaa kansanliikettä – sitten kirjoitusvirhe sotki kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa on Turun terrori-iskun jälkeen käyty poikkeuksellisen vilkasta keskustelua turvapaikanhakijoista ja heidän kohtelustaan Suomessa. Mielipiteitä on runsaasti laidasta laitaan, ja keskustelua käydään paitsi käyttäjien omilla seinillä myös asioille vihkiytyneissä Facebook-ryhmissä.

Facebook

Erään suomalaisen Facebook-ryhmän perustaminen ei mennyt niin sanotusti kuin Strömsössä, koska perustajalle sattui ryhmän nimeä kirjoitettaessa ilmeisesti pienimuotoinen kirjoitusvirhe.

Julkisen ryhmän nimenä on nimittäin parhaillaan ”Terrorismin ja sukkien vastainen kansanliikeryhmä”. Nimeksi oli ilmeisesti alunperin määrä tulla ”Terrorismin ja suvakkien vastainen kansanliikeryhmä”, mutta toisin kävi.

Facebookissa ryhmien nimien muuttaminen ei ole asiaan vihkiytymättömälle kovin helppoa, joten ryhmän nimi on vielä tätä kirjoitettaessa sukkia vastaan. Ryhmästä uutisoi aiemmin Tamperelainen.