Veden juominen sai liskon uskomattoman onnelliseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tuovat paljon iloa omistajiensa elämään. Onneksi monet ihmiset tallentavat hauskat hetket eläinten kanssa videolle, että muutkin pääsevät nauttimaan huvittavista hetkistä eläinvideoita katsellen. Tällä kerralla hauskalla videolla esiintyy lisko.

Facebookissa on lähtenyt leviämään hellyttävä video, jossa nähdään maailman onnellisin lisko. Lisko näyttää todella tyytyväiseltä juodessaan vettä, mutta sen todellinen riemu paljastuu vasta kun lisko nostaa päänsä vesiastiasta ylöspäin ja hymyilee suoraan kameraan.

Lisko näyttää todella huvittavalta ollessaan niin onnellinen veden juomisen jälkeen. Se lipoo kielellä huuliaan hauska virne kasvoillaan ja katsoo suoraan kameraan aivan kuin se tietäisi, että kameran kuvatessa tulee aina hymyillä.

Happy Lizard Drinking Water

Look how happy this lizard is drinking his water 😂🦎

Publié par LADbible sur mardi 22 août 2017