Näin uimahypyt voivat mennä pieleen – katso hulvaton videokooste

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syvä uima-allas houkuttelee monia vesipetoja hyppäämään altaaseen. Vain harva hyppää altaaseen perinteisellä ja turvallisimmalla tyylillä vaan haluaa viihdyttää ystäviään kokeilemalla jotakin erikoista hyppyä. Monesti nämä hypyt päättyvät kuitenkin niin, että hurjapäätä sattuu johonkin kohtaan vartalossa.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään koostettuna monia uimahyppyjä, jotka ovat syystä tai toisesta menneet pieleen. Yleensä pieleen mennyt hyppy tuottaa ystävien naurujen lisäksi kipua itse tekijälle, koska useimmissa tapauksissa henkilö ei edes pääse altaaseen saakka.

Video todistaa, että uimahyppy voi mennä todella monella tavalla pieleen mikäli hypyn kanssa lähtee leikkimään. Vaarallisin lisä hyppyyn näyttäisi olevan se, että altaaseen yritetään hypätä esimerkiksi tuolin tai trampoliinin päältä.