Rihanna osti 6 800 000 dollarin luksuskodin – tältä talo näyttää sisältä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna ei ole viime aikoina juuri julkisuudessa paistatellut, mutta hän osallistui taannoin kotimaassaan Barbadoksella järjestettävään Crop Over -tapahtumaan, jossa hän juhli vihreissä hiuksissa, jalokivin koristelluissa bikineissä ja värikkäissä höyhenissä.

Julkisten esiintymisten vähyys voi selittyä myös asunnon etsimisellä, sillä supertähti on juuri ostanut itselleen luksustalon Hollywood Hillsin alueelta Los Angelesista.

Vuonna 2015 valmistunut peräti noin 600 neliön talo oli taannoin myynnissä 6,8 miljoonan dollarin hintaan. Talossa on ulkona upeat uima-altaat ja sisällä muun muassa biljardihuone, elokuvateatteri, kolme suurta makuuhuonetta ja suuri päämakuuhuone takalla varustettuna. Ulkona olevan vierastalon yläkerrassa on vielä kuntosali.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash