Sampo Kaulanen Facebookista: ”Kirjoittaminen tarkoittaa paskamyrskyriskiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tallinnan satamassa tänään laivaonnettomuutta todistamaan sattumalta ollut Sampo Kaulanen on Suomen suosituin kyläkauppias, jonka sadattuhannet fanit seuraavat mielenkiinnolla miehen edesottamuksia. Tallinnassa Kaulanen pohti sosiaalisen median päivityksiään ja paljasti miksi hän ei enää pidä Facebookin päivittämisestä.

– Tänne nykyään kirjoittaminen tarkoittaa ylianalysointia, paskamyrskyriskiä, pahimmassa tapauksessa koko oman itsensä asettamista järkyttävälle haukkumiselle. Kuka sellaista haluaa? En minä ainakaan.

Kauppias toteaa, että jostain Facebookissa on helpompi tuomita ja kritisoida, sillä siellä monilla käyttäjillä on lähes pakonomainen tarve paisutella asioita. Muissa somekanavissa tilanne on toinen.

– Mä käytän pääasiassa Snapchatiä ja Instagramia. Miks? Koska siellä mulla on seuraajina suurin osa jotka ei ole facessa. Nuorta väkee jotka ei Netflixii enempää kato telkkaa. Vaikka jakaa hyttysenpaskan kokoisen siivun elämästään tässä päivityksen muodossa, se määritetään minun koko elämäksi. Muut keskittyy normaaliin kanssakäymiseen, Sampo Kaulanen kirjoitti.