Suomessa tehtiin uusi Guinnessin ennätys – 7 971 puttia 24 tunnissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nokialla tehtiin äskettäin historiaa, kun Tero Kokkonen ja Kimmo Sirainen puttasivat vuorokaudessa peräti 7.971 kertaa golfpallon reikään. Parhaan tunnin aikana pallo löysi 4,57 etäisyydeltä tiensä maan uumeniin peräti 752 kertaa. Miehet vaihtoivat vuoroja parinkymmenen putin välein.

Nokia River Golfissa järjestetyn tempauksen tavoitteena oli alunperin ylittää 5.000 putin raja, mutta lopulta se ylittyi kirkkaasti lähes kolmella tuhannella putilla. Ensimmäiset 4.000 puttia miehet saivat kokoon jo kahdeksassa tunnissa ja 18 minuutissa.

Maailmanennätys sai alkunsa Kokkosen ideasta, johon Sirainen lähti oikopäätä mukaan. Miehet tosin ilmoittivat, etteivät lähde uudelleen samanlaiseen koitokseen, jos joku sattuisi ylittämään tulevaisuudessa heidän ennätyksensä. Tempauksella kerättiin lahjoituksia vähävaraisten lapsiperheiden liikuntaharrastusten tukemiseen.