Bethenny Frankel lomailee Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu ja Skinny Girl Vodka -nimisen yrityksen perustanut Bethenny Frankel suositteli taannoin naisille seksin harrastamista sijoittajien kanssa. Sittemmin asiasta noussut kohu on jo laantunut. Parhaillaan realitykaunotar lomailee Espanjan Ibizalla.

Eilen perheenäiti kuvattiin kävelemässä Ibizan kaduilla niukassa asussa, jossa hän oli nostanut bikineihin verhotut rintansa kuin tarjottimelle. Bethennyllä oli seuranaan ystävänsä, joka oli pukeutunut selvästi peittävämmin.

46-vuotias Bethenny Frankel kehotti taannoin sijoitusvinkissään naisia harrastamaan seksiä, jos sijoittaja vaikutti siltä, että hän voisi siten sijoittaa naisen yritykseen. Samassa tilaisuudessa hän kertoi tummaihoiselle naisyrittäjälle, että tämän kannattaisi palkata vaaleaihoinen mies yrityksensä keulahahmoksi.

Splash
Splash
Splash