Poliisi julkaisi etsintäkuulutetun naisen kuvan – some riemastui ”seksikkäimmästä” brittiroistosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa kohistiin taannoin, kun poliisin pidätyskuvaan päätyi Jeremy Meeks, joka oli poikkeuksellisen komea. Somesuosion myötä hänestä tuli vankilatuomion jälkeen mallikomistus. Nyt Iso-Britanniassa on noussut erikoinen kohu naisesta, josta poliisi julkaisi etsintäkuulutuksen yhteydessä havainnekuvan.

Piirroskuvassa nähdään kaunis vaaleahiuksinen nainen, joka nimettiin saman tien sosiaalisessa mediassa ”Britannian seksikkäimmäksi roistoksi”. Nainen etsintäkuulutettiin, koska hänen epäillään yrittäneen ryöstää 7. heinäkuuta Shropshiren kaupungissa autoilijan teeskennellen avun tarpeessa olevaa yhdessä mieskumppanin kanssa.

Ryöstöyritys epäonnistui, kun uhri pääsi autoineen pakenemaan paikalta. Kuvan päädyttyä julkisuuteen monet brittimiehet ovat jopa ilmoittaneet haluavansa treffeille kuvankauniin naisen kanssa. Toiset ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi uhreiksi.