Tätä ei moni tee perässä – mies kokosi yli 30 000 palan palapelin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Palapelien kokoaminen on kärsivällisyyttä ja keskittymikykyä vaativaa puuhaa. Monille jo muutamista sadoista paloista koostuvien pelien kokoaminen vie oman aikansa, mutta Youtube-käyttäjä Andre F:lle sellainen on lasten leikkiä.

Verkossa jakamallaan timelapse-videolla Andre kokoaa Educan Wildlife-palapeliä. Se koostuu yhteensä jopa 33 600 palasesta, ja kokoamisessa kestikin yhteensä yhdeksän kuukautta. Video julkaistiin alun perin jo vuonna 2015, mutta se on lähtenyt leviämään viime päivinä jälleen verkossa.

Digg-sivuston mukaan pelin osat oli niiden suuren määrän vuoksi pakattu kymmeneen erilliseen pussiin. Palapeli ei myöskään ollut halvimmasta päästä, sillä se maksoi yli 300 dollaria. Voi vain kuvitella kuinka hermoja raastavaa olisi mikäli yksi tai useampi palasista olisi sattunut katoamaan urakan aikana.