Teini poisti kaikki täytteet McDonald’s-tilauksesta – maksoi silti punnan!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiteinin hämmentävä tempas McDonald’sissa on noussut viraalihitiksi Twitterissä. Hän oli päättänyt kokeilla, olisiko McDonald’s-ravintolassa mahdollista tehdä tyhjä tilaus.

McDonald’s-pikaruokaketjulla on monissa maissa toimipisteitä, joissa ei ole lainkaan myyjiä. Sen sijaan tilaukset syötetään automaatteihin. Automaatissa ruoan tilaaja pystyy myös valitsemaan, mitä täytteitä hän ei halua ruokaansa.

Twitter-käyttäjä Ari kokeili hetken mielijohteesta jättää kaikki täytteet, mukaanlukien hampurilaisen pihvin ja sämpylän, pois tilauksestaan. Yllättäen tempaus onnistui. Hänen tilauksensa koostui tyhjästä paperipussista, ja kone veloitti silti yhden punnan teinin kortilta.

– Käytin juuri 99 penniä tilatakseni ei-mitään McDonald’sista, Ari kirjoitti.

Teini totesi toivovansa, että punnan maksanut tempaus toisi hänelle edes Twitter-näkyvyyttä. Hänen toiveensa toteutui, sillä Arin jakama kuvasarja on kerännyt kymmeniä tuhansia uudelleenjakoja ja yli 150 tuhatta tykkäystä.