Laulajalle kävi vahinko studiossa – pieru päätyi Backstreet Boysin kappaleeseen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysäribändi Backstreet Boys on paljastanut, että yhtyeen vuonna 2000 levyttämällä The Call -kappaleella kuuluu Howie Doroughin pieru. Koska äänekäs suolikaasu sopi nauhoitettuna olleen biisin tempoon ja sävelasteikkoon, päätettiin se jättää osaksi lopullista versiota.

Howie on osoittanut olleensa todellinen muusikko pystyessään jopa pieraisemaan levytyksessä olleen kappaleen. Tuottaja Max Martin päätti jättää pierun The Call -kappaleelle, mutta peitti sen äänen taidokkaasti bassolla, Billboard paljastaa. Nyt fanit yrittävät selvittää, mihin kohtaan kappaletta pieru on piiloitettu.

Vuonna 1993 Floridan Orlandossa perustettu ryhmä koostuu viidestä lahjakkaasta popparista. Backstreet Boysin levyjä on myyty yhteensä yli 130 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye sai taannoin oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle.