Vuoden 1983 hitti nousi nyt listaykköseksi – syynä auringonpimennys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Bonnie Tylerin tunnettu voimaballadi Total Eclipse of the Heart on noussut uudelleen kuunnelluimpien ja myydyimpien kappaleiden listoille. Syy tähän piilee Yhdysvalloissa nähdyssä täydellisessä auringonpimennyksessä.

Total Eclipse of the Heart nousi iTunesin suosituimpien kappaleiden ensimmäiselle sijalle, ohittaen muun muassa Despacito-hitin. Spotify-suoratoistopalvelussa kappaleen suosio kasvoi Huffpost-sivuston mukaan peräti 2.859 prosentilla siihen verrattuna, kuinka paljon hittiä kuunneltiin vielä kaksi viikkoa ennen pimennystä.

Bonnie Tylerin balladin suosio kasvoi jo auringonpimennystä edeltäneellä viikolla. Sen digitaalinen myynti kasvoi 500 prosentin verran sunnuntaina 20. elokuuta päättyneen viikon aikana.

Tyler esitti Total Eclipse of the Heart -kappaleensa maanantaina 21. elokuuta Royal Carbbean -yhtiön Total Eclipse Cruise -risteilyllä. Laiva ohjattiin ihanteelliseen paikkaan, josta yleisö pääsi samalla ihastelemaan yläpuoella näkyvää auringonpimennystä.