Dokumenttielokuvassa intiimi katsaus Lady Gagan elämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gagan tarinaan ja elämään päästään pian tutustumaan uuden dokumenttielokuvan muodossa. Gaga: Five Foot Two -elokuva tullaan näkemään suoratoistopalvelu Netflixissä vielä tämän syksyn aikana.

Ohjaaja Chris Moukarbelin seurasi Lady Gagaa kahdeksan kuukauden ajan tähden valmistautuessa Joanne-albumin julkaisuun. Gaga julkaisi Instagramissa esimakua dokumentista lyhyiden videoiden muodossa. Niiden perusteella kyseessä on intiimi katsaus Gagan elämään ja julkisuuden varjopuoliin.

Netflixin tuottama Gaga: Five Foot Two saa ensi-iltansa Toronton elokuvafestivaaleilla, ja saapuu suoratoistopalveluun 22. suuskuuta. Poptähti kiertää parhaillaan Yhdysvaltojen ja Euroopan esiintymislavoja osana Joanne-maailmankiertuetta.

 

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

#GagaFiveFootTwo

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on